Известие

Collapse
No announcement yet.

необходимо количество масло

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• необходимо количество масло

колеги, някой знае ли колко го дават количеството на маслото от проиводителя за алфа ромео 156, 1.9 жтд

казаха ми 4.2 литра, а се продават само по 2 литра, някой знае ли дали има някаде разфасовки от по един!!
    sigpic
    Gulfstream G650 with Italian design...

сори ама >> http://clubalfaromeo.com/forum/announcement.php?f=25

а иначе има в александър ауто Оригинален N- 10721626 - SELENIA 1л. -SELENIA 20K бр.;
    - - - - - - - - - - - - - SELENIA 1л. -SELENIA GOLD бр.;
    - - - - - - - - - - - - - SELENIA 1л. -SELENIA RACING бр.;
    - - - - - - - - - - - - - SELENIA 1л. -SELENIA TD бр.;
    Last edited by gundiz; d.m.y г., 18:09.

Comment

има и по 1 литър червена селения 20к в пластмасови тубички, двулитровите са в метални кутии
      такива еднолитрови видях в бургаския магазин на axm-auto.com

Comment

колега gundiz, търсих тема, която може да ми помогне и sorry ама няма!!!

интересува ме колко литра са необходими за 156, 1.9 жтд, маслото което ползвам е 5w40, интересува ме има ли от него 1 л, защото ми казаха че ми трябват малко над 4 литра, та искам да проверя щото им нямам доверие на тея сервизи
        sigpic

Comment

За моята бензин се води 4,4, не съм сигурен за твоята, ама нещо такова трябва да е
          Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
          Нагоре по стълбата, която води надолу
          sigpic

Comment

Първоначално публикувано от rusiq86 Покажи съобщение

интересува ме колко литра са необходими за 156, 1.9 жтд, маслото което ползвам е 5w40, интересува ме има ли от него 1 л, защото ми казаха че ми трябват малко над 4 литра, та искам да проверя щото им нямам доверие на тея сервизи[/COLOR]
            Хората са ти казали много точно 4,2 литра.И като нямаш доверие на сервизите що ходиш.И още нещо не е редно да слагаш всички под общ знаменател (демек в множиствено число).
            Alfa Mito 1.4
            156 2.0 155 ex
            156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

http://axm-auto.com/
              Има по 1л.
              sigpic
              Защо ти е манекенка, след като си имаш АЛФА 156
              156 JTD-110-EX, /147 JTD.EX, /156 JTD 115 EX
              147 JTDm 140-Малката манекенка
              GT- JTDm 150

Comment

колега релакс малко!!
                от сервиза ми казаха да се приготвя за 4.2 литра, но имало разфасовки само по 2 и трябвало да купя 3 кутии!!

затова търся мнение и съвет каде мога да открия разфасовка от 1, ако търся отрицание и негативизъм щях да се обърна към теб, а за сервизи не ми говори моляте, никой не е обобщавал, просто нямам доверие на хора като тези, които се опитват само да гушнат пов.пари, мисля че бях кристално ясен че търся съвет (информация), а не отношението ти защо съм посещавал сервизи...защото няма логика да си играя да сменям след като го купувам от сервиза на нормална цена и ми го сменят безплатно, мерси на вс за постовете...
                sigpic

Comment

Уточнавай въпросите си :

колеги, някой знае ли колко го дават количеството на маслото от проиводителя за алфа ромео 156, 1.9 жтд

казаха ми 4.2 литра, а се продават само по 2 литра, някой знае ли дали има някаде разфасовки от по един!!

Най-вероятно /ние само предполагаме/ става въпрос за Селения. Карам същата Алфа и преди сипвах Селения /сега съм с друго/ ,но беше Селения Турбо Дизел 10W40. Нямам идея зящо караш с 5W40 /може би мислиш че колата е на 100 000 км/ ,но решението е твое. Тук, в Ловеч има 2л и 1л. опаковки .Вземаш 2х2л и 1х1л , а в сервиза като наливат ще преценят колко трябва . Аз наливам масло малко над средата на м/у минимума и максимума.Ако решиш драсни едно ЛС и ще ти изпратя по ЕКОНТ.
                  Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                  Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

И аз това се опитах да ти кажа.Защо не ги смениш ми ходиш при тях.След като се опитват да те измамят нямаш работа там.Съжалявам че поста ми си го разбрал по-този начин.А за сервизите е така от едни сме доволни от едни не,но не можем да кажем че всички мамят.Успех.
                    Alfa Mito 1.4
                    156 2.0 155 ex
                    156 sw 2004 1.9 jtd 16v ex

Comment

аз затова имам човек за ходова част, за боядисване и така, ок мерси все пак и лека
                      sigpic

Comment

Сега без негативизъм питам: Сигурен ли си че няма? Най горе има важна тема с книжката за 156. Там са описани всички течности, които ти трябват.
                        Alfa Romeo 156 1.8 T.S,'98
                        ZAZ Tavria 1.1, '95 - взеха я
                        Pinky: "He that is gentle to the brutal will end up being brutal to the gentle"

Comment

колега опитах,но не ми отваря нищо, следователно без негативизъм ДА НЕ НАМЕРИХ ПОДХОДЯЩА ТЕМА!! изрових един италиански сайт и видях каквото ми трябваше тази сутрин,мерси на вс за пълноценните мнения!
                          sigpic

Comment

Comment

същото намерих и аз днес, мерси за усилието все па gundiz,стигнах до отговора,който търсих
                              sigpic

Comment

Working...
                              X